SJ – resa i 1:a klass

I helgen har jag varit i Göteborg på ett par möten, och genom åren har jag åkt en hel del tåg och för det mesta utan stora förseningar. Men, idag var dagen!

Det var strömstopp i Hallsberg så alla tåg via Hallsberg blev omdirigerade runt Vättern. Visst är det trevligt att åka tåg, men det tar ju mycket längre tid när det är förseningar och dagens planer att delta på barnkalas blev förstörda för min del.

Jag som älskar kalas och framförallt barnkalas!!

Det är ju lite roligt att just denna månad så är Fredrik Lindström från Eskilstuna på framsidan till SJs tidning KUPÈ, och jag som ska till Eskilstuna! Sammanträffande!

bild 3

När det blir förseningar så reagerar passagerare olika, och jag tycker det är lite roligt för jag hade en kvinna i 40-årsåldern bredvid mig och hon var så förbannad och besviken för att hon inte fick extra service eftersom vi satt i 1:a klass. Jag antar att kvinnan inte reser så mycket och har sett fram emot denna resa med lite extra lyx i en dyrare klass, men så är det inte i år 2014. Tyvärr!

Det är nog något annat om man åker med t.ex.  Orientexpressen , vilket jag inte har gjort, men önskar göra en dag! Den resan får komma i framtiden när jag har införskaffat riktiga Louis Vuitton – resväskor, för det hör ju till!

Ha en skön dag!

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.