Ny bag från LUMI

Så här när hösten närmar sig är det alltid trevligt med en ny väska, även om jag har många sedan tidigare så kan jag aldrig få för många!

Förra hösten köpte jag en handväska som hette Tomi från LUMI i en härlig blå färg, och nu har jag upptäckt att det finns en fin dokumentväska precis lagom stor till en liten laptop eller ipad i samma blå färg. Väskan heter Saara och kommer också från LUMI och något jag uppskattar med deras produkter är den fantastiska skinn-kvalitéen som produkterna har. Jag tror blått kommer väldigt mycket i höst!

IMG_2162 IMG_2158

Nu i höst har LUMI kommit med skor i sin kollektion, och sedan tidigare har de plånböcker, stora och små väskor både för damer och herrar. Jag vet inte om man kan köpa deras produkter i någon svensk butik, men deras nätbutik fungerar väldigt bra. Skulle man ha vägarna förbi Helsingfors, så har de butik mitt emot Storkyrkan vid torget.

Det är alltid spännande på hösten för då kommer det så mycket nya produkter och man blir frestad, så jag får se vad mer jag hittar. Kanske det blir något till mina tvilling-barnbarn!

 

2 comments

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.