Terrassen

Jag har fått frågor att ni vill se fotografier av vår terrass som tog lång tid att bygga. Den invigdes i september och vi är väldigt nöjda med resultatet.

Det blev stort men samtidigt indelat med lite rumstanke, så att det inte bara blev en stor yta med terrassbord. Vi har skruvat med Dolda skruvar från företaget med samma namn, och då använde vi deras skruvmall och skruvarna som hör till. Detta är så enkelt och jätte-snyggt blir det!

Nedan lite fotografier av resultatet:

Vi är jättenöjda och nästa år får vi planera vidare i vår trädgård och då blir det nog inköp av möbler också. I tillägg till terrassen så blev det två bodar, en för blomkrukor och redskap samt en för åkgräsklippare m.m. Allt detta i närheten av varandra.

Här kan du se film med demonstration av skruvmallen som används!

I ett senare inlägg kan jag berätta om byggnation och lite teknisk planering av terrassen eftersom den är gjord i fiskbensmönster.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.