Stockholm

Stockholm är verkligen en av världens vackraste huvudstäder.

En promenad längs gatorna i vackert vårväder är en upplevelse och när jag passerade Åhlens så passerade jag denna minnesplats med alla små minneslappar folk har skrivit och hyllat, samt många minnesord för dem som avled och sårades. Då undrar man om människor förändras av terrordåd, blir vi räddare, mer försiktiga i vardagen där vi vistas, hur förändras hållningen till staden där det händer? Man kan ju undra och fundera?! Jag är nog lite mer försiktig när jag är i Stockholm men när jag kommer hem till min lilla hemstad, så tänker jag inte på det, utan lever som vanligt.

För framtiden måste vi få detta under kontroll, för ingen önskar en osäkerhet som man personligen inte kan åtgärda och för våra barn och barnbarn önskar jag en fridfull värld, eftersom min generation har fått växa upp i en relativt lugn värld.

Lite funderingar under min Stockholmspromenad!

Ha en fin dag!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.