Träningsapparater i lekparken

Jag har skrivit om det tidigare också men jag är så imponerad av de spanska träningsapparaterna som finns tillgängliga för alla på strandpromenader, lekparker, torg, m.m. Kanske det är därför att spanjorerna är smalare än vi nordbor?! Vet inte om det stämmer, men jag har en känsla av att människorna generellt är smalare i Spanien.

Man vet ju att de vistas mer ute och går promenader när de träffas. När gick din familj på en promenad när ni träffades för fika eller middag? Det vet jag att spanjorerna gör och man ser ofta hela tjocka släkten ute på söndagspromenad.

Det om det! Här har jag fotograferat några av träningsapparaterna som finns i närheten av vår lägenhet.

Roligt och skönt!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.