Terrassbygg med dolda skruvar

Vi har länge pratat om att vi ska bygga en ny terrass på tomten, och nu är det igång! Tack vare hjälpsamma släktingar kom vi igång och det känns helt rätt. Gläder mig till att inreda med möbler och plantor, så min sänglektyr nuförtiden är trädgårdstidningar!!

Vår terrass läggs med dolda skruvar från företaget med det smarta namnet Dolda skruvar, och för att göra terrassen fullkomlig så läggs trallen i fiskbensmönster. Gissa om det blir snyggt? Inga synliga skruvar som man kan fastna i eller som man riskerar kommer upp efter några år och som man kan riva sig i, och inga små tvillingfötter blir skadade!

image

Visst är det snyggt? Och för att skruva så köper man en mall som hjälpmedel. Smidigt och bra, och t.o.m. jag har skruvat vilket inte har hänt förr.

image

Ni ska få se fotografi när allt är färdigt!

Ha en fin dag!

2 comments

  1. Christian says:

    Ser väldigt fint ut, blir spännande att se hur det ser ut på plats nu när ni kommit ännu längre.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.