Bakboxen

Igår fick jag ett spännande paket med posten från Bakboxen och det roliga är att prenumerationen av Bakboxen fick jag av min dotter och hennes familj i julklapp! Det betyder att jag kommer att få flera trevliga paket från Bakboxen.

Jag har ju redan hunnit vänta då jag var så nyfiken, men nu har det kommit och bak-kunskaperna tas fram.

IMG_7053

Jag är ju så förtjust i att baka, även om det har varit en period när jag inte har haft tid, men nu ska det bakas igen.

I helgen ska jag testa denna Choc0late Chip Cookie Cake, så ska ni få höra hur det gick och framförallt hur det smakade. Jag antar att det inte är något jag kan bjuda mina sköna barnbarn på då det är en del socker i den, men givarna av den fina julklappen bör få smaka.

Ha en skön fredag!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.