Julkort

Skriver du julkort? Jag är lite delad i om jag ska skriva julkort eller ej, men iår har jag bestämt att jag skickar julkort till dem som skickade julkort till mig förra året. Vilket kommer att innebära att jag skriver och skickar många färre än tidigare år! För det tar tid och det kostar pengar med många julkort, så då får jag använda de pengarna till något annat. Kanske en gåva till Röda korset?!

image

Det blir säkert 40 julkort i allafall, så nu sitter jag och skriver och gläder mig till julkorten som kommer till oss. Det är något speciellt med handskrivna julkort!?

Iår har jag bl.a. köpt julkort till stöd för Unicef då jag tycker de gör ett viktigt arbete för barnen i världen.

Happy writing!?

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.